Köpa?

Det är viktigt för oss att du blir nöjd med ditt köp och att affären blir en trygg och positiv upplevelse. Klicka dig fram längs huvudpunkterna i processen och läs mer om hur det går till att köpa en bostad med Renghammar.

Visning!

När du hittat en eller flera intressanta bostäder är det dags att gå på visning. Oftast vill vi veta på förhand om du vill komma och titta. Hör av dig och anmäl att du kommer.
Renghammars skyltar visar vägen fram till bostaden. Där möter vi upp och presenterar bostaden på ett objektivt sätt. Ta chansen att fråga om allt du vill ha svar på. Tänk på att det är du som köpare som har undersökningsplikt.
(Du bör givetvis även anlita en fackman, för att besiktiga objektet grundligt.)

På visningen får du ett informativt prospekt som beskriver allt du behöver känna till om bostaden, exempelvis om fastighetens skick, ålder och storlek, vilka inteckningar och servitut som belastar fastigheten samt annat som kan vara av intresse för dig som köpare. Är du intresserad av bostaden, antecknar vi ditt namn och andra uppgifter så att du blir kontaktad för en eventuell budgivning.

Dina mäklare

Finansiering!

Renghammar har god kunskap om den lokala marknaden och ett etablerat kontaktnät med försäkringsbolag och kreditgivare. Vi samarbetar med alla banker i Halmstad med omnejd.

Numera har vi dessutom möjlighet att erbjuda trygga, förmånliga och smidiga tjänster från SBAB, direkt från vårt kontor på Köpmansgatan. Här hanterar vi bland annat:

– Lånelöften inom 30 sekunder.
– Räntefria handpenningslån.
– Räntefria brygglån (vid dubbelt boende).
– Bottenlån upp till 95% av bostadens värde.

View properties

Statistik!

  • Renghammar har förmedlat cirka 2000 objekt sedan 1976.
  • En tomt i Frösakull kostade cirka 75 000 kronor på 70-talet.
  • Ett hus på Furet kostade cirka 520 000 kronor på 80-talet.
  • En central BR-trea kostade cirka 150 000 kronor på 90-talet.
  • En villa i Söndrum kostade ca 1 100 000 kr 1997.
  • En villa i Laxvik kostade ca 900 000 kr 1993.En nybyggd villa på Vallås kostade ca 250 000 kr på 70-talet.
More Details

Försäkringar!

Hus och lägenheter till salu! Sålda hus och lägenheter Sälja hus och lägenhet Köpa hus eller lägenhet Finansiering / Bostadslån Boendestatistik från Halmstad Checklista vid köp eller försäljning av bostad Försäkring vid bostadsköp eller försäljning Om Renghammar mäklarkonsult Kontakta mäklare Renghammar RenghammarFörsäkringar! Klara Papper! När du säljer ett hus har du ansvar för dolda fel och skador som det inte fanns någon anledning att räkna med vid försäljningen. Upplysningsplikten i jordabalken fastslår att säljaren ansvar gäller 10 år efter försäljningen.